ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ PORTAL ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ
Tα Νέα Μας

Tα Νέα Μας

Tα Νέα Μας

Η Coral Gas βραβεύεται με  GOLD award στα φετινά Βραβεία Ασφάλειας στην κατηγορία «Οδική Ασφάλεια»

 

Αθήνα, 3 Απριλίου 2019

 

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στο κέντρο εκδηλώσεων Anais Club, η Τελετή Απονομής των Health & Safety Awards 2019. Η διοργάνωση των Health & Safety Awards επιβραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών. Στην τελετή απονομής, παρευρέθηκαν 350 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, οργανισμών, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, καθώς και decision-makers της αγοράς.

 

Η Coral Gas βραβεύτηκε με το βραβείο GOLD στην κατηγορία «Οδική Ασφάλεια», για το πρόγραμμα ασφάλειας που υλοποιεί στις οδικές μεταφορές.

 

To Road Transport Plan (RT Plan), είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων, που υλοποιείται με ίδια μέσα, αλλά και από εξωτερικούς συνεργάτες. Στόχος του είναι να υπάρχει ο καλύτερος δυνατός έλεγχος και παρακολούθηση των διαδικασιών από τη φόρτωση στα οχήματα και την οδική μεταφορά έως την παράδοση και επιστροφή των οχημάτων, προκειμένου να διασφαλιστούν οι απαραίτητες συνθήκες Ασφάλειας και Υγείας, προστασίας του περιβάλλοντος και ποιότητας για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Οι δράσεις του προγράμματος περιλαμβάνουν:

Α) θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με ασκήσεις ετοιμότητας (εντός εγκατάστασης, στο δρόμο, στον πελάτη), μαθήματα αμυντικής και οικολογικής οδήγησης κλπ.

Β) GPS σε όλα τα βυτιοφόρα, με on line καταγραφή και alarms

Γ) Συστηματική αξιολόγηση οχημάτων, οδηγών και μεταφορέων

Δ) Αναλυτική διερεύνηση για τα σημαντικά περιστατικά και συμβάντα όπου προκύπτουν σημεία βελτίωσης τα οποία διανέμονται στην εταιρεία.

Ε) Αναφορά ανασφαλών ενεργειών και αποκατάσταση τους

ΣΤ) Συναντήσεις Ασφάλειας

Ζ) Truck ride και παρακολούθηση ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς ( on the Road checks)

ΣΤ) επιβράβευση της απόδοσης.

 

Ο στόχος του συγκεκριμένου πλάνου είναι να προσφέρει ένα πλαίσιο υποστήριξης και αναφοράς όλων των εμπλεκομένων μερών στο απαιτητικό και υπεύθυνο έργο της μεταφοράς και παράδοσης εμφιαλωμένου ή χύμα υγραερίου. Για την Coral Gas αποτελεί πρωταρχικό στόχο η τήρηση υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας κάθε μέρα σε κάθε της δραστηριότητα.