ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ PORTAL ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ
facebook Instagram YouTube LinkedIn
ΕΛ / EN
Coral Gas Cyprus

Coral Gas Cyprus

Coral Gas Cyprus

H Coral Gas τώρα στην Κύπρο

Η εταιρεία ξεκινάει τη δυναμική δραστηριοποίησή της στην κυπριακή αγορά με στόχο την παροχή προϊόντων υγραερίου υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας

 

Η Coral Gas Cyprus έχει όραμα να είναι μία κορυφαία εταιρία υγραερίου στην προτίμηση των πελατών επιτυγχάνοντας συνεχή αναπτυξιακή πορεία και υψηλά επίπεδα ασφάλειας με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Η στρατηγική της είναι να αναβαθμίζει διαρκώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  της, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών και να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα. Η μητρική της εταιρεία,  Coral Gas Α.Ε.Β.Ε.Υ  είναι διάδοχος της  Shell Gas A.E.B.E.Y, εταιρείας που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1965.

 

Η Coral Gas Cyprus έχει ήδη δημιουργήσει δίκτυο πελατών στην Κύπρο όσον αφορά στον εφοδιασμό δεξαμενών υγραερίου με βυτίο και στην τεχνική υποστήριξή τους.

Στόχος της εταιρείας είναι σταδιακά να δραστηριοποιηθεί στο εμφιαλωμένο υγραέριο, στο υγραέριο κίνησης αυτοκινήτων (αξιοποιώντας το δίκτυο πρατηρίων Shell) αλλά και να εισάγει στην Κύπρο την πλήρη γκάμα των καινοτόμων προϊόντων, εφαρμογών και συσκευών υγραερίου που πετυχημένα η εταιρεία προωθεί στην Ελλάδα.

 

Η Coral Gas Cyprus, από τον αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή της Λάρνακας, διασφαλίζει τον απρόσκοπτο εφοδιασμό των Κύπριων καταναλωτών με υγραέριο. Επιπλέον, η εταιρεία έχει δεσμεύσει χώρο στο Ενεργειακό Κέντρο Βασιλικού όπου πρόκειται να επενδύσει στην κατασκευή εγκατάστασης για εμφιάλωση και αποθήκευση υγραερίου.

 

Τα γραφεία της Coral Gas Cyprus βρίσκονται: στη Λευκωσία, Λεωφόρος Αθαλάσσας 178, Irene Tower.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 7000 1000