ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ PORTAL ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ
facebook Instagram YouTube LinkedIn
ΕΛ / EN
Διοικητικό Συμβούλιο Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Coral Gas A.E.Β.Ε.Υ. έχει την ακόλουθη σύνθεση:

Ονοματεπώνυμο

Θέση στο Δ.Σ.

1. Ιωάννης Β. Βαρδινογιάννης

Πρόεδρος

2.Παναγιώτης Α. Χαριτόπουλος

Γενικός Διευθυντής

3. Ιωάννης E.  Καλογήρου 

Μέλος

4. Λουκάς Γ. Τριπελόπουλος 

Μέλος

5. Πέτρος Τ. Τζαννετάκης

Μέλος

6. Ιωάννης Ν. Κοσμαδάκης

Mέλος

7. Θεοφάνης Χ. Βουτσαράς

Μέλος

 

 

Ιωάννης Β. Βαρδινογιάννης. Πρόεδρος Δ.Σ. Γεννήθηκε το 1962. Σπούδασε Οικονομικά στο VASSAR COLLEGE. Είναι Αντιπρόεδρος (εκτελεστικός) στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Ελλάς.

Παναγιώτης Α. Χαριτόπουλος, Γενικός Διευθυντής. Γεννήθηκε το 1964. Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του πανεπιστημίου του Hertfordshire (UK) με μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Manchester (UMIST - UK). Μέλος Τ.Ε.Ε. Προσελήφθη στον Όμιλο Shell το 1991 και έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα κατέχει την θέση του Γενικού Διευθυντή της Coral Gas AEBEY.

Ιωάννης Ε. Καλογήρου, Μέλος. Γεννήθηκε το 1965. Σπούδασε Business (MSc) στο University of New Haven (USA) και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MBA) στο Marketing. Εργάζεται στην Motor Oil από τον Ιούνιο 2022.  Διαθέτει 30ετή διευθυντική εμπειρία σε διακεκριμένες πολυεθνικές εταιρείες. Έχει βαθιά γνώση του καταναλωτή και των brands σε μια σειρά από κατηγορίες και αγορές ανά τον κόσμο.

Λουκάς Γ. Τριπελόπουλος, Μέλος. Γεννήθηκε το 1974. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), κάτοχος ΜSc από το University of Stirling (Stirling, Scotland) και κάτοχος επαγγελματικού τίτλου του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA). Διαθέτει 25ετή εργασιακή εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τόσο στον τομέα της διύλισης όσο και σε εκείνον της έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων. Εργάζεται στον Όμιλο της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ από τον Δεκέμβριο 1999.

Ιωάννης Ν. Κοσμαδάκης. Μέλος. Γεννήθηκε το 1952 και είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου. Είναι Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Εμπορίας της Μότορ Όιλ Ελλάς.

Πέτρος Τ. Τζαννετάκης. Μέλος. Γεννήθηκε το 1955. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Surrey και πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές σπουδές του, με θέμα τα Οικονομικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Πανεπιστήμιο του Sussex. Είναι Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών της Μότορ Όιλ Ελλάς, ενώ εκτελεί επίσης χρέη οικονομικού συμβούλου/συντονιστή για τον όμιλο Βαρδινογιάννη.

Θεοφάνης Χ. Βουτσαράς, Μέλος. Γεννήθηκε το 1963. Είναι απόφοιτος του Boston College (USA) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) του London School of Economics (UK) με εξειδίκευση σε Βιομηχανικές Σχέσεις & Διοίκηση Προσωπικού. Διαθέτει 20ετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις εταιρειών διάφορων κλάδων (τραπεζικό, κατασκευαστικό, Π.Α.Ε.) του Ομίλου Βαρδινογιάννη. Από το 2011 είναι Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ.