ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ PORTAL ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ
facebook YouTube
ΕΛ / EN
Διοικητικό Συμβούλιο Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Coral Gas A.E.Β.Ε.Υ. έχει την ακόλουθη σύνθεση:

Ονοματεπώνυμο

Θέση στο Δ.Σ.

1. Ιωάννης Β. Βαρδινογιάννης

Πρόεδρος

2. Γεώργιος Κ. Θωμαΐδης

Αντιπρόεδρος

3. Παναγιώτης Α. Χαριτόπουλος

Γενικός Διευθυντής

4. Χριστόδουλος Δ. Βασιλακάκης

Μέλος

5. Πέτρος Τ. Τζαννετάκης

Μέλος

6. Ιωάννης Ν. Κοσμαδάκης

Mέλος

7. Θεοφάνης Χ. Βουτσαράς

Μέλος

8. Kωνσταντίνος Ν. Θανοπουλος

Μέλος

9. Νικόλαος Α. Γκιόκας

Μέλος

 

 

 

 

 

 

 

Ιωάννης Β. Βαρδινογιάννης. Πρόεδρος Δ.Σ. Γεννήθηκε το 1962. Σπούδασε Οικονομικά στο VASSAR COLLEGE. Είναι Αντιπρόεδρος (εκτελεστικός) στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Ελλάς.

 

Γεώργιος Κ. Θωμαΐδης. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Γεννήθηκε το 1957. Είναι πτυχιούχος χημικός μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο κι έχει διδακτορικό στη χημική μηχανική από το Πανεπιστήμιο Rice, στο Χιούστον του Τέξας. Από τον Ιούνιο του 2010, οπότε και δημιουργήθηκε η Coral A.E., κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή ενώ από τον Φεβρουάριο του 2017 κατέχει τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του Δ.Σ. Είναι επίσης Αντιπρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων της AVIN Oil A.B.E.Ν.Ε.Π., της Coral A.E. και της LPC Α.Ε.

 

Παναγιώτης Α. Χαριτόπουλος, Γενικός Διευθυντής. Γεννήθηκε το 1964. Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του πανεπιστημίου του Hertfordshire (UK) με μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Manchester (UMIST - UK). Μέλος Τ.Ε.Ε. Προσελήφθη στον Όμιλο Shell το 1991 και έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα κατέχει την θέση του Γενικού Διευθυντή της Coral Gas AEBEY.

 

Ιωάννης Ν. Κοσμαδάκης. Μέλος. Γεννήθηκε το 1952 και είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου. Είναι Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Εμπορίας της Μότορ Όιλ Ελλάς.

 

Πέτρος Τ. Τζαννετάκης. Μέλος. Γεννήθηκε το 1955. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Surrey και πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές σπουδές του, με θέμα τα Οικονομικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Πανεπιστήμιο του Sussex. Είναι Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών της Μότορ Όιλ Ελλάς, ενώ εκτελεί επίσης χρέη οικονομικού συμβούλου/συντονιστή για τον όμιλο Βαρδινογιάννη.

 

Χριστόδουλος Δ. Βασιλακάκης, Μέλος. Γεννήθηκε το 1954 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Υπήρξε  Γενικός Διευθυντής της  Shell Gas την περίοδο 2004-2010 και της Coral Gas AEBEY από το 2010 μέχρι το 2014. Από τον Δεκέμβριο του 2014 είναι Γενικός Διευθυντής της Avinoil ΑΒΕΝΕΠ.

 

Θεοφάνης Χ. Βουτσαράς, Μέλος. Γεννήθηκε το 1963. Είναι απόφοιτος του Boston College (USA) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) του London School of Economics (UK) με εξειδίκευση σε Βιομηχανικές Σχέσεις & Διοίκηση Προσωπικού. Διαθέτει 20ετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις εταιρειών διάφορων κλάδων (τραπεζικό, κατασκευαστικό, Π.Α.Ε.) του Ομίλου Βαρδινογιάννη. Από το 2011 είναι Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ.

 

Κωνσταντίνος Ν. Θανόπουλος, Μέλος. 

 

Νικόλαος Α. Γκιόκας, Μέλος.