ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ PORTAL ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ
ΕΛ / EN
Νέες Καλοκαιρινές Προσφορές Στα Πρατήρια Shell Και Avin

Νέες Καλοκαιρινές Προσφορές Στα Πρατήρια Shell Και Avin

Νέες Καλοκαιρινές Προσφορές Στα Πρατήρια Shell Και Avin

Πρατήρια Shell

 

 

Mini GoGas σε maxi προσφορά στα πρατήρια Shell

 

Αθήνα, 29 Ιουλίου 2020 Από σήμερα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα καμινέτο Mini GoGas, το απόλυτο γκάτζετ για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις.

 

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από τα αγαπημένα καύσιμα κίνησης Shell ή υγραερίου Coral Gas έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δικό τους το καμινέτο Mini GoGas + 1 φιαλίδιο βουτανίου 190g με επιπλέον χρέωση μόλις 9€.

 

Το καμινέτο Mini GoGas εγγυάται υψηλή απόδοση και μέγιστη ασφάλεια και αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για το barbeque ή το κάμπινγκ. Διαθέτει ειδική λαβή για εύκολη μετακίνηση, είναι εύκολο τόσο στη χρήση όσο και στην αλλαγή φιαλιδίου και λειτουργεί με φιαλίδιο βουτανίου 190g.

 

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων και απαιτείται η χρήση της κάρτας Smart Club.

 

Επισκεφτείτε τώρα ένα πρατήριο Shell, αποκτήστε το καμινέτο Mini GoGas και ετοιμαστείτε για κάθε καλοκαιρινή σας εξόρμηση.

 

 

 

Πρατήρια Avin

Καυτή προσφορά: υγραέριο κίνησης Coral Gas + ηλιοπροστασία, για να μην «καίει» το αμάξι σου! Βρείτε την στα επιλεγμένα πρατήρια Avin.